In het diepst van ons menszijn ligt het stille verlangen naar gemeenschap - Broeder Alois, Taizé

Doe mee!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en de ontwikkelingen van het Weilandklooster? Meld je dan aan voor onze periodieke nieuwsbrief of volg ons via Facebook en Instagram. En neem vooral een kijkje bij onze activiteiten!

Vind je het leuk om jouw talent in te zetten voor het Weilandklooster? Mail ons, we gaan graag met je in gesprek!

Wordt vriend van het Weilandklooster

De plekken waar je kunt luisteren naar de vogels én naar wat in je hart afspeelt zijn schaars. Het Weilandklooster is een plek waar je op adem kunt komen en mag ontdekken wat zich van binnen beweegt. In ons programma is ruimte voor diepgang en humor, expressie en verstilling. We willen elkaar inspireren in groen en duurzaam leven, in een eenvoudige leefstijl die bijdraagt aan rechtvaardigheid voor mens en natuur. 

Steun het Weilandklooster! Met jouw hulp kunnen we een inspirerend programma blijven aanbieden. Je kunt vriend worden vanaf €25 per jaar. Als dank ontvang je een kaartenset en 10% korting op een retraite. Ook een eenmalige gift is welkom, elke bijdrage maakt een verschil! 

Liever rechtstreeks doneren?
Dat kan via ons rekeningnummer (IBAN): NL08TRIO0320300005 ten name van Stichting Weilandklooster.

Wil je bij het overmaken je naam en adres invullen bij omschrijving / betalingskenmerk? Dan weten wij van wie de gift komt en kunnen we je laten weten dat je gift goed is ontvangen. Onze dank voor jouw steun is nu al groot.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@hetweilandklooster.nl

Samenwerkingspartners

Doneer

Bedrag