Natuurfeest

Op zondag 24 september 2023 tussen 13.00 en 17.00u is het weer feest in het Goudse Hout! Schuif aan bij 1 van de creatieve workshops, ga mee op ontdekkingstocht, bezoek het voedselbos en geniet van muziek en theater.

Workshops

Vilten (Annuska Luigjes)
Meditatieve bellenblaaskunst (Leonie de Zwarte)
Buitenkunst – mixed media (Marrit van Luxemburg)
Ritme in de natuur, Bewegen in het groen (Jeanine Kouijzer)
Excursie voedselbos Goudse Hout- ronde 1 (David Gast)

Theater

16.00u: Voorstelling Nieuwe Profeten (Weilandklooster)

Doorlopend

Activiteiten voor kinderen
Biologische hapjes en drankjes

Kosten

De toegang is gratis, voor deelname aan de creatieve workshops betaal je €2,50 p.p. Dit is voor de materiaalkosten. Je kunt contant of met pin betalen. Vind je het natuurfeest ook zo’n tof initiatief, koop dan bij de kassa een supportkaartje van €2,00. In ruil daarvoor krijg je koffie, thee of limonade met wat lekkers!

Bereikbaarheid

Het natuurfeest is op het terrein van Waterscoutinggroep Cornelis de Houtman en de Kastanujo, Platteweg 42a in Reeuwijk. In verband met zeer beperkte parkeermogelijkheden adviseren wij om wandelend of op de fiets te komen. Je kunt ook parkeren op de parkeerplaats tegenover GRTC Excelsior (navigatie: Kale Jonkerpad 3). Het is dan nog ongeveer 15 minuten wandelen naar het natuurfeest.

Aanmelden

Je kunt gewoon aan komen waaien bij het natuurfeest en je ter plekke inschrijven voor een workshop. Voor sommige workshops geldt een maximaal aantal deelnemers. Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan alvast aan via info@weilandklooster.nl